Beer Bike Bratislava LOGO

FAQ

Jazda začína na adrese Pribonova 2. Ak máte špeciálne požiadavky, napíšte nám prosím na whatsapp alebo email

Maximálna kapacita je 14 miest.
Sedenie na Beer Bike: Bike má 12 barových sedadiel, lavicu vzadu pre 2 osoby. 10 sedadiel má pedále. Hostia si zvyčajne vymieňajú sedadlá pri zastávkach takže každý môže šliapať a/alebo nešliapať.

Ak chcete zobraziť dostupné termíny a rezervovať si jazdu, navštívte našu stránku „REZERVOVAŤ“

Môžete si vybrať, či zaplatíte celú sumu pri dokončení rezervácie online, alebo môžete zaplatiť aj priamo na mieste pred začiatkom jazdy.

Ak Beer Bike Bratislava TEAM usúdi, že počasie je subjektívne dostatočne nepriaznivé (búrky, mrznúci dážď atď.), upozorníme vás aspoň 2 hodiny pred začiatkom jazdy. Môžete sa rozhodnúť ísť, pokiaľ bude počasie dostatočne bezpečné na jazdu. Nikdy nepredpokladajte, že vaša jazda je zrušená.
Jazdíme, či je dážď alebo slnko. Beer Bike má veľkú strechu, ktorá presahuje na všetky strany, aby vás ochránila pred priamym dažďom. Nikto nemá rád mokro, ale môžeme vám zo skúsenosti povedať, že jazdy v daždi sú častokrát o to zábavnejšie, pretože to pridáva na zážitku.
Oblečte sa vhodne podľa predpovedaných poveternostných podmienok.

Maximálna hmotnosť osôb na sedadle bicykla je 150 kg.

Naozaj sa dá obliecť čokoľvek a budeš v poriadku, ale pamätaj, že šliapeš na bicykli, takže pri výbere svojho šatníka to zváž. Odporúčame vám však nenosiť sandále, pretože sa môžu ľahko vyzliecť pri šliapaní do pedálov.

Môžete si dať radler (pivo zmiešané so Sprite), Prosecco alebo nealko. Prosím, informujte nás pred jazdou s vašou špecifikáciou.

Beer Bike má zadné sedadlá, pásy a zábradlia. Jazdíme v priemere okolo 5 km/h.
Alkoholické nápoje môžu podľa slovenských zákonov piť len osoby staršie ako 18 rokov. Urobíme krátku kontrolu občianskeho preukazu alebo pasu, aby sme si potvrdili váš vek. Prosím, uistite sa, že každý vo vašej skupine má pri sebe tieto platné doklady.
Príďte prosím triezvi na miesto štartu. Beer Bike sa pohybuje v mestskej premávke s autami, električkami a chodcami. V prípade vážnej intoxikácie máme právo z bezpečnostných dôvodov vašu jazdu zrušiť. Neskáčte z bicykla, nič neodhadzujte a nesprávajte sa neslušne. Pri opakovanom neuposlúchnutí našich pokynov máme právo jazdu okamžite zrušiť.

Jazdu vám spraví náš šofér. On alebo Ona za vás bude riadiť Beer Bike, robiť fotky na zastávkach, dodávať vám energiu a sprevádzať vás niektorými z najkrajších častí mesta.